Security 2000 BV is in 1999 opgericht door Mike Leek en erkend door het ministerie van Justitie onder nummer ND 1104. Security 2000 BV is ISPS gecertificeerd en ECABO erkend.

 

Sinds de oprichting heeft Security 2000 tal van specifieke opdrachten in een zeer breed spectrum binnen de beveiliging en facilitaire dienstverlening naar volle tevredenheid uitgevoerd.

 

Met alle ervaring die Security 2000 inmiddels heeft opgedaan, kunnen wij onze diensten naadloos op uw wensen als klant aan laten sluiten en u een “total care” pakket aanbieden.

 

Ons specialisme is object- en projectbeveiliging. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders middels adequate facilitaire services en zijn (24~7) rechtstreeks bereikbaar (06-53138142) tegen een scherp tarief.

 

Security 2000 BV is een financieel gezonde organisatie, waar nimmer surseance van betaling of faillissement door enige partij is aangevraagd. Wij zijn een winstgevende onderneming met een gezonde liquiditeit en enkel eigen vermogen. Wij voldoen aan al onze belastingverplichtingen en afdrachten van sociale premies en zijn nimmer veroordeeld voor enig delict.

 

Kortom….wij zijn een betrouwbare partner!